Loodgieters- & Installatiebedrijf Nijmegen

Bent u op zoek naar een ervaren, professionele loodgieter in Nijmegen of omstreken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan klaar voor vrijwel iedere loodgietersklus in en rondom uw huis of bedrijfspand. Wij verzekeren u van een vakkundig eindresultaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan met advies en praktische oplossingen. Kwaliteit, vakmanschap en snelle service staan bij ons hoog in het vaandel!

Sanitair

Loodgietersbedrijf Billy heeft ruime ervaring in sanitaire diensten. Wij leveren, installeren en onderhouden verschillende typen en soorten sanitair.

Vloerverwarming

Voor installatie, reparatie en onderhoud van uw vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. In de aanleg van vloerverwarming hebben we veel ervaring. Wij werken met moderne apparatuur.

CV Systemen & Duurzame Installaties

Ook voor installatie, onderhoud en reparatie van uw radiatoren staan we voor u klaar. Wij kunnen ook nieuwe radiatoren leveren, die passen bij uw gebruik en wensen.

Riolering

Een verstopping zorgt al snel voor overlast! Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen en vernieuwen van riolering, afwateringssystemen, drainage- en pompsystemen.

Gas- en Waterleidingen

Het is belangrijk uw Gas- en Waterleidingen door een vakman aan te laten leggen. Nadat ze achter de muur verdwijnen is het lastiger nog aanpassingen te doen.

Ventilatiesystemen

Wilt u een compleet ventilatiesysteem in uw nieuwbouwwoning? Of wilt u in een bestaande woning bijvoorbeeld uw toilet of badkamer beter ventileren? Ik kom graag een bij u kijken om u te adviseren.

Loodgietersbedrijf nodig?
Neem direct contact op met ons!